Workshop ijsbad en ademhaling

In deze workshop stap je samen uit je comfortzone. Met elkaars hulp verleg je grenzen en wordt je lichamelijk en geestelijk sterker gemaakt.  Met de kennis én ervaring van krachtige ademhalingsoefeningen vers in je geheugen stap je het ijskoude water in en leer je comfortabel te worden in een oncomfortabele situatie. Deze ervaring zorgt voor een verhoogde stressbestendigheid en rust in je lijf. Dit zie ik als een superkracht die je veel kan brengen in het leven.

Workshop: ijsbad en ademhaling

Wil jij:
– Meer energie ervaren
– De kracht van ademhaling ervaren
– Stressbestendiger worden
– De kracht van Teambuilding ervaren

Stap dan vandaag nog uit je comfortzone!

Meld je aan!

Meld je aan!

In deze workshop stap je samen uit je comfortzone om je lichamelijk en geestelijk sterker te maken. Je leert krachtige ademhalingsoefeningen en stapt het ijskoude water in om comfortabel te worden in een oncomfortabele situatie. Hierdoor verhoog je je stressbestendigheid en rust in je lijf, wat een superkracht is die veel kan brengen in het leven.

Wees er snel bij om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid . De workshop zal plaatsvinden op 31 mei. Aanmelden kan via onze website of door een email te sturen naar info@mdpersonaltraining.nl.

We kijken er naar uit om met je samen te werken !