Small Group

Als het gaat over small group training dan gaat het over het trainen in een kleine groep van twee tot zes personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s.

Bij de sportschool kunnen mensen zich ook aanmelden en dan zich bij elkaar aansluiten als small group voor de training. De dag en het tijdstip van de training worden dan bepaald.

Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

Voordelen van small group training

Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk.

Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:

  • Je kunt trainen op verschillende niveaus;
  • Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
  • De tijd wordt bepaald in overleg met de groep;
  • Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier;
  • Optimaal resultaat behalen;
  • Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small group training.

Kies ook voor small group training

De kans is groot dat small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten.

Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren.

Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep.

Ontdek de kracht van small group

Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen! Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.