Personal Training

Een personal trainer is er voor actieve één-op-één coaching en begeleiding. Voor mental support én professionele instructies. Voor vorderingen, hoogtepunten en ook de dalen.

Een personal trainer is jouw vriend, schouder, meester en pusher in dezelfde les: de weg naar resultaat. MD Personal Training is de ervaren kracht die jou helpt om een doel dat jij voor ogen hebt, ook te bereiken.

Trainen onder begeleiding zonder pottenkijkers!

Er zijn genoeg mensen die het juist niet fijn vinden om onder het zicht van anderen te trainen. Heb jij ook liever rust en alle aandacht voor je training? Ongestoord werken aan jezelf onder begeleiding van een personal coach? Dan is trainen bij MD Personal Training echt iets voor jou! In onze eigen fitnessstudio hebben we alle materialen en apparatuur om alle disciplines te trainen.

Wat je ook wilt trainen, wij gaan je helpen jouw doel te halen!

Of het nu gaat om conditietraining, om spieropbouw of afvallen; wij gaan samen een professioneel plan opstellen dat jouw weg naar succes zal zijn. Dit gaat door middel van een persoonlijk uitgestippeld schema om jou op het gewenste niveau (of gewicht) te krijgen.

 

Wil jij professionele begeleiding?

MD Personal Training gaat er 100% voor om jouw doel te behalen. Wanneer jij je ook 100% inzet kunnen we grote stappen maken en zorgen dat jij de targets haalt die jij wilt bereiken.

We gaan graag in gesprek om te kijken of we voor jou een perfect plan kunnen opstellen. Neem contact op, bel of stuur een ons bericht.