MD Personal Training

MD staat voor niets meer en niets minder dan Mike Dekker, de zelfstandige ondernemer, Personal Trainer en sportinstructeur van MD Personal Trainer.

Mijn naam is Mike Dekker. Ik ben 18 jaar militair geweest binnen het Korps Mariniers. Hier heb ik mij gespecialiseerd als sportinstructeur. Hier is ook mijn passie ontstaan voor het persoonlijk begeleiden van mensen, om ze te helpen hun doelen te behalen! Nu wil ik jou graag helpen om je doelen te behalen. Of het nu gaat om conditietraining, om spieropbouw of afvallen; wij gaan samen een professioneel plan opstellen dat jouw weg naar succes zal zijn. Dit gaat door middel van een persoonlijk uitgestippeld schema om jou op het gewenste niveau (of gewicht) te krijgen.

Kelly

Coach en trainer

”It’s not always easy, but it’s always worth it”

Dagmar

Coach en trainer

”You challenge me to challenge you”

Gina

Lifestyle coach en trainer

“Todays actions are tommorows results.”

Micheal

Trainer en coach

”Stop competing with others and start competing with yourself”

Amir

Coach en trainer

”It’s never gets easier, you just get better”

Vincent

Coach, trainer en spartan

”No matter how slow you are, you are still lapping everybody on the couch”

Persoonlijke begeleiding heeft enorm veel voordelen

Ik ben van mening dat het fysieke aspect van persoonlijke begeleiding enorm veel voordelen met zich meebrengt. Dieetboeken, verschillende trainschema’s van internet, schema van de fitnessinstructeur uit de lokale sportschool, adviezen van je buurvrouw. Je hebt alles al geprobeerd. Misschien heb je zelfs al een Personal Trainer gehad, maar is die er ook niet in geslaagd om jou je doelstelling te laten behalen.

Bij een plan voor jouw doelstellingen moet rekening worden gehouden met heel veel verschillende factoren; leeftijd, activiteitsniveau, hoe vaak kan je trainen, hoelang, genetische factoren en veel meer. Een belangrijk woord wat altijd centraal moet staan is; personalisatie. Ik neem al deze factoren in achting en personalisme een plan voor jou als individu.

Personal Training is een investering in jezelf

Dat jij betrokken raakt bij hoe jij begeleid wordt vind ik belangrijk. We kijken samen naar wat het beste bij jou past en gaandeweg leer ik jou wat je precies doet en hoe, hiermee wordt het traject een stuk leuker en ontwikkel je vaardigheden en inzicht waardoor je ook zelfstandig aan de slag kunt met je trainingen.

Mijn tijd bij defensie

Ik twijfelde lang of hij mijn verhaal zou vertellen. De gevoeligheden rondom het sneuvelen van mariniers Marc en Jeroen maakte dat ik geen oude wonden wilde openhalen.

Uiteindelijk won het gevoel dat ook mijn kant van het verhaal eruit moest. In dit interview vertel ik zaken die ik nog nooit heb verteld, over mijn leven, mijn belangrijkste missie als marinier, de zware gevechten met de Taliban en mijn leven na mijn loopbaan als marinier.

Small classes

Naast personal coaching organiseer ik ook small classes waaraan jij kan deelnemen.

Meedoen aan een marathon of een ander evenement? Wij gaan zorgen dat jij de finish haalt. Of je dit nu alleen, met een vriend of vriendin of als bedrijf wilt, the sky is the limit.

Scholing:

 • Instructeur fysieke training & sport Korps Mariniers.
 • HVA personal trainer.
 • HVA certified Fitness Trainer.
 • KNAU looptrainer 3.
 • Militair martial Arts instructeur level 3
 • Allround powercycling instructeur.
 • NPZ toezichthouderzwembaden.
 • EHBO- gecertificeerd.
 • Kettlebel instructeur level 1
 • Medical Personal Trainer (Rehaboom)
 • T.O.P trainer A
 • Personal hormonal profiling practioner  (php)
  van opleiding instituut Overload Worldwide

Ik hoop dat je een beter beeld hebt gekregen wie de naam achter MD Personal Training is. Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer of gericht vragen hebben dan hoor ik heel graag van je!