Online Coaching

Middels een intakegesprek leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we de doelstelling bespreken. Dit is voor zowel de klant als voor ons een goed moment om te kijken of we bij elkaar passen. Mocht je niet tevreden zijn over onze werkmethode of wij zien in jou niet de juiste persoon dan kunnen we beide onze eigen weg gaan.

Het is voor ons ook erg belangrijk dat de klant 100% effort stopt in zijn/haar schema om maximaal resultaat te behalen. Doet de klant dit niet, dan zijn automatisch de resultaten minder en kan dit negatief uitpakken voor ons. Wij moeten er dus van overtuigd zijn dat je 100% inzet wil en kunt tonen tijdens het gehele traject.

Meting vetpercentage en hormonale balans

Middels een uitgebreide 12 punts huidplooimeting bepalen we het vetpercentage en de hormonale balans van het lichaam. Daarnaast krijg je een uitgebreide vragenlijst die je zorgvuldig moet invullen. Al deze gegevens voeren wij uiteindelijk in het systeem en worden gebruikt om een optimaal voedings-en trainingsschema te maken.

Training & voedingsadvies

Je krijgt een persoonlijk trainings-en voedingsschema. Volledig afgestemd op jouw hormonale profiel.

Wekelijks update moment

Je schrijft alles op qua voeding en training. Dit vul je digitaal in en mail je wekelijks naar ons toe. Wij analyseren de resultaten en kunnen indien mogelijk nog aanpassingen of tips geven.

Eindmeting

Aan het eind van het traject volgt een laatste meting om de resultaten van voor en na het traject te vergelijken.

Maandelijkse PT sessie + progressiemeting (6mnd)

Maandelijks een PT sessie op locatie naar keuze. Hier kunnen we eventueel de techniek verbeteren. Daarnaast doen we een maandelijkse progressiemeting om te kijken of er een stijgende lijn aanwezig is.

Onbeperkt contact mogelijkheid via
Whatsapp / Bellen / Skype

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, laat het dan altijd weten. Wij staan 24/7 voor je klaar!