Lifestyle

Lifestyle coaching legt naast een zakelijk en maatschappelijke insteek een sterk accent op welzijn en geluk. Met die laatste twee aspecten onderscheidt lifecoaching zich van personal coaching. De personal coach, de business coach of de executive coach richten zich meer op de professionele ontwikkeling en zijn meer resultaatgericht. Overigens blijft ook bij deze vormen van coaching de persoonlijke ontwikkeling niet buiten schot.

Blijven bewegen is geen optie of luxe maar het is een noodzaak. Gaat natuurlijk niet alleen om sporten maar vooral ook een gezonde mindset, voeding, evenwicht qua werk, privé en sporten. Om kunnen gaan met de drukke wereld om ons heen. Je helpt ze een balans daarin te vinden. Productiever werken, positief denken, het beste uit je leven halen, genieten en tips om te groeien als persoon.

Make it a lifestyle not a duty. Fitness isn’t a seasonal hobby.

Fitness is a lifestyle.

Lifestyle personal training

We leven in een drukke en snelle wereld waarin onze vitaliteit continu uitgedaagd wordt en onder druk staat. We worstelen met stress en klachten rondom onze mentale, fysieke en/of emotionele conditie. Zo kun je stress hebben van voedingskeuzes, stress van het werk dat je doet of stress van de zorgen over gezondheid.

Lifestyle coaching is er voor iedereen

MD lifestyle coaching helpt jou om meer uit jezelf en uit het leven te halen. De zaken waar jij dus zelf invloed op hebt, maar dan wel met vaardigheden die je nooit geleerd zijn. Daarnaast leren we je leefstijlvaardigheden zoals beter leren ademen, beter leren bewegen, beter met stress omgaan en betere voedingskeuzes maken, waardoor je gezondheid en vitaliteit verbetert.

Leren volhouden

Niets is zo moeilijk als nieuwe gezonde gewoontes integreren in je leven. De eerste 4 tot 8 weken lukt het volhouden wel, maar daarna vervallen de meeste mensen terug in oude gewoontes. Met MD Lifestyle en in 12 weken leg je een goed fundament om structureel je nieuwe vaardigheden aan en leren we je hoe je nieuwe gezonde gewoontes wél vol kunt houden.