Defensie
training

Mijn naam is Mike Dekker, personal trainer. Tot juli 2018 vervulde ik de functie van Sergeant en sportinstructeur binnen het Korps Mariniers.

Na 18 jaar dienstervaring, waaronder verschillende uitzendingen, weet ik als geen ander wat voor eisen er worden gesteld om een baan binnen defensie te krijgen.

Met mijn ervaring bij het keuringscentrum voor defensie in Amsterdam kom ik geregeld mensen tegen die de eisen zwaar onderschatten.

Meer weten over deze training?

Lees verder of neem direct contact op voor een afspraak.

Waar wij samen aan gaan werken:

Wij gaan werken o.a. aan de volgende fysieke onderdelen:

  • Looptraining
  • Push-ups
  • Pull-ups
  • Sit-ups.

Daarnaast ga ik je mentaal ook de juiste weerbaarheid meegeven. Ik kan er voor zorgen dat je goed voorbereid bent op een baan binnen defensie.

Ik vertel je wat de eisen zijn en wij gaan er samen voor zorgen dat je die eisen gaat halen en jouw droombaan binnen defensie gaat waarmaken.

Klaar voor jouw droombaan binnen defensie?

Dus ben jij man of vrouw en wil jij goed voorbereid beginnen binnen Defensie? Stuur mij een persoonlijk bericht en wij gaan er samen voor zorgen dat je die droombaan gaat halen. Dit geldt dus niet alleen voor Mariniers of commando’s maar voor iedereen die een baan binnen defensie wil. Het belangrijkste sleutelwoord binnen defensie is “Kameraadschap”. Ben jij er klaar voor?

Super, je eerste stap naar
resultaat!

Mijn tijd bij defensie

Ik twijfelde lang of hij mijn verhaal zou vertellen. De gevoeligheden rondom het sneuvelen van mariniers Marc en Jeroen maakte dat ik geen oude wonden wilde openhalen.

Uiteindelijk won het gevoel dat ook mijn kant van het verhaal eruit moest. In dit interview vertel ik zaken die ik nog nooit heb verteld, over mijn leven, mijn belangrijkste missie als marinier, de zware gevechten met de Taliban en mijn leven na mijn loopbaan als marinier.