Bootcamp

Bootcamp is een heerlijke combinatie van onder begeleiding in teamverband buiten sporten met professionele materialen en middelen die de natuur zelf biedt.

Tijdens de bootcamp wordt je niet alleen door MD Personal Training gemotiveerd, dat doen ook je medesporters.

Keer op keer gaan jullie samen de uitdaging aan om te genieten van je omgeving, de opbouw van je lichaamskracht en de fitness die bootcamp brengt.

Bootcamp is samen buiten maximaal presteren!

MD bootcamp training verzorgen wij uiteraard in groepsverband. En zal je verschillende manieren je lichaam prikkelen om resultaat te halen en dit maar in een uurtje.

Wanneer er getraind wordt in groepsverband, zal dit voor jou en jouw medesporters een hoge motivatie boost geven. Maar wat MD nog belangrijker vindt, is dat ik ook met regelmaat tijdens de groepslessen, iedereen individueel net even wat extra aandacht geef. Zodat er bijvoorbeeld goed op techniek gelet gaat worden. Hierdoor kan iedereen zowel ervaren, dan wel de onervaren sporter gewoon aansluiten in de groep. En zo lekker mee gaan doen!

Doe mee met MD Bootcamp

Kom en ontdek de leukste bootcamp trainingen in Baarn. Bootcamp trainingen zijn super effectief en gewoon heerlijk om te doen. De trainingen speciaal voor iedereen die lekker buiten wil inspannen in de natuur. Samen met een groep mede sporters ontspannen door in te spannen.

Ben jij opzoek naar een uitdagende methode om fysiek en of mentaal sterker te worden. Of ben jij opzoek naar een methode om net even wat sneller gewicht te kunnen gaan verliezen? MD trainingen verzorgt al jaren diverse trainingen op het gebied van sport en fitheid. Daarbij help ik je ook om lekker in je vel te komen.

Is Bootcamp iets voor jou?

Misschien twijfel je al een tijdje om te starten met sporten.
Het maakt MD trainingen niet uit wat jouw doel is om te gaan starten met trainen en MD bootcamp is een van de trainingen waar jij optimaal begeleidt wordt.

Kom en geef je snel op voor een gratis proefles!