Beste resultaat behalen met personal training in Baarn

Wij van MD Personal Training in Baarn hebben een duidelijke visie; Technisch goed leren bewegen. Wij beginnen altijd met een intakegesprek. Hier gaan wij kijken wat jouw doelstellingen zijn, op welk termijn wil je deze doelstellingen gaan halen en of jij recent blessures hebt gehad. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je algemene conditie wilt verbeteren, onze trainers staan klaar om je te helpen.

De benodigde tools geven wij en we helpen jou waar nodig, maar 80% bestaat uit wat jij er thuis uiteindelijk mee doet. Waar een wil is, is een weg. Het mentale vlak staat bij ons hoog op het lijstje; Wat speelt er waardoor je hier bent binnengestapt?

Voordelen van coaching/training onder begeleiding van een personal trainer

Personal training biedt veel voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je algemene gezondheid wilt verbeteren, een personal trainer kan je helpen om de beste resultaten te behalen. Je gaat samen met jouw personal trainer een plan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Tijdens de oefeningen krijg je feedback, zodat je de oefeningen goed uitvoert en het beste resultaat behaalt!

Boek niet alleen meer resultaat, maar verminder tijdverspilling met het uitvoeren van oefeningen die niet geschikt zijn voor jouw specifieke doelstelling. Een ander groot voordeel is dat je meer gemotiveerd bent om door te gaan met trainen als je onder begeleiding staat van een personal trainer. Een goede trainer helpt je om gemotiveerd te blijven door middel van positieve feedback, motivatie en aanmoediging. Ook helpen wij bij het instellen van realistische doelstelling en het bijhouden van vooruitgang, waardoor het makkelijker wordt om gemotiveerd te blijven, de beste resultaten behalen en te behouden.

Verder beschikken onze personal trainers over veel kennis over verschillende soorten oefening en fitnessprogramma’s. Ze weten precies welke oefening geschikt zijn voor welk doel. De training wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkomt blessures door de juiste technieken toe te passen tijdens het uitvoeren van de oefening. Dit betekent dat je veilig traint met minder risico op blessures of schade aan spieren en/of gewrichten.

Tot slot biedt personal training vele mentale voordelen zoals stressvermindering, betere slaapkwaliteit, meer energie, betere focus en concentratie, meer zelfvertrouwen en betere stemming. Door regelmatig onder begeleiding te trainen leer je ook discipline aan waardoor het makkelijk wordt om gezonde keuzes in andere aspecten van het leven te maken zoals gezond eten, genoeg rust nemen etc.

Hoe behaal je het beste resultaat met personal training?

Als je op zoek bent naar eenvoudige manieren om af te vallen met personal training dan is er goed nieuws! Er zijn vele manieren waarop je jouw doelstelling kunt bereiken door middel van personal training, hieronder volgen er een paar tips die jouw help bij het behalen van je gewichtsverliesdoelstelling:

 1. Voedingsschema
  Maak stel met jouw personal trainer een voedingsschema samen dat past binnen jouw specifieke calorie-innamebehoeften; dit helpt bij het verminderen van calorie-inname terwijl je toch genoeg energie krijgt om goed te presteren tijdens de personal training.

2. Verminder stress

We hebben allemaal een druk leven waarin stress een grote factor speelt, stress is onvermijdelijk, maar hoe leer je daar mee omgaan? Stress kan leiden tot ongezonde gewoontes, zoals overmatig snoepgoed of comfortfood; probeer stressniveaus zo laag mogelijk te houden door middel van ademhalingsoefeningen of meditatie.

 1. Verminder alcoholconsumptie
  Alcohol bevat vele calorieën maar geeft geen energie; probeer alcoholconsumptie zo laag mogelijk te houden als onderdeel van jouw trainingsprogramma.
 1. Blijf consistent
  Consistent blijven is essentieel als onderdeel van elk trainingsprogramma; probeer elke dag minimaal 30 minuten actief bezig te zijn (of meer indien mogelijk); dit helpt niet alleen bij het verbeteren van je fitheid maar ook bij gewichtsverlies.
  1. Neem rustpauzes
   Rustpauzes helpen niet alleen herstellen na training maar ook mentale rust; neem regelmatig rustpauzes tussen jouw oefeningen in ter verbetering van jouw fitheid.
   1. Blijf positief
    Positieve mindset helpt enorm tussen workout sessies in; probeer positief denken toe te passen en verbeter je algehele gezondheid.
     1. Wees realistisch
      Wees realistisch over wat mogelijk is qua resultaten; sommige mensen willen snelle resultaten maar dit kan leiden tot teleurstelling; wees realistisch over wat mogelijk is qua resultaten en focus op langetermijnresultaten in plaats van snelle resultaten. Wij helpen jou bij het stellen van deze doelstellingen en vertellen ook
      of deze doelstellingen realistisch zijn! 
     1. Vraag feedback
      Vraag feedback aan jouw personal trainer na elke workout; dit helpt bij het verbeteren va je techniek en motivatie; feedback van een professional helpt bij het verbeteren va overall fitheid Door deze tips toe te passen kan je het beste resultaat behalen om af te vallen met personal training.

     Twee keer in de week trainen

     Twee keer per week trainen is vaak voor veel mensen genoeg, maar als je spiermassa op wilt bouwen dan kan drie keer per week trainen nodig zijn. Hetzelfde geld voor conditieverbetering. Verhoog jouw motivatie, slaapkwaliteit en jouw algehele gezondheid door twee keer in de week te gaan sporten.

     Door twee keer per week te trainen krijg je meer motivatie om door te gaan met jouw programma. Daarnaast helpt regelmatig trainen niet alleen bij gewichtsverlies maar ook bij algehele gezondheid; door regelmatig actief bezig te zijn worden de hartslag en bloeddrukniveaus verbeterd wat weer helpt bij algehele gezondheid. Verder verbetert het jouw slaapkwaliteit en wordt je stressniveau verlaagd.

     Kortom, als je wil afvallen met personal training onder begeleiding van een professional dan is twee keer per week trainingssessies de beste manier om dit doel te bereiken.

     Ben je benieuwd wat MD Personal Training in Baarn voor jou kan betekenen? Maak snel en vrijblijvend een afspraak om te kijken of wij bij elkaar passen!

     Bel 06 53 67 23 83 of mail naar info@mdpersonaltraining.nl.