Bedrijven

Mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Mike Dekker en sportinstructeur en ondernemer. Mijn bedrijf MD Personal Training richt zich op bewust bewegen, sporten en een gezonde lifestyle. Het percentage ziekmeldingen is iets wat ieder bedrijf graag zo laag mogelijk wil houden.

Wist u dat u hier zelf aan bij kunt dragen door uw werknemers te stimuleren in een gezondere levensstijl? Tegenwoordig houden mensen er steeds vaker een ongezonde levensstijl op na. Ze zitten de hele dag op kantoor, bewegen te weinig en kiezen voor makkelijke en daardoor vaak ongezonde voeding.

Uw team onder begeleiding van een sportinstructeur trainen?

Hoe mooi zou het zijn om als afdeling of individueel, lekker te gaan sporten onder begeleiding van een sportinstructeur?! Denk hierbij aan personal training voor diegenen die dat graag zouden willen. Op deze manier voelen uw werknemers zich lekkerder in hun vel, ze presteren beter en het ziekteverzuim zal dalen.

Een betere teamspirit door samen te sporten!

Denk daarnaast ook aan wat het betekent voor de teamspirit en collegialiteit als er samen gesport wordt! Sporten en plezier gaan hand in hand. Na het zetten van de eerste stap (door middel van een intake) staat u, samen met uw team in de startblokken om onder mijn professionele begeleiding een gezonde/ actieve levensstijl te ontwikkelen. Eén waarbij u zich actiever, energieker en levendiger gaat voelen om volop te genieten van wat het leven brengt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw medewerkers, de kosten en wat het oplevert? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Mike Dekker